masver
 
نویسندگان
لینک دوستان
لینکی ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است


طرز تهیه شارلوت
برای تهیه کرم پاتی سیر ابتدا زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل هم می زنیم تا پف کرده و کرم و کش دار شود. آرد را با مقداری از شیر به مواد اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا همه مواد با هم یکدست و رقیق شوند. سپس همزن برقی را کنار گذاشته و توسط یک قاشق چوبی یا همزن دستی تمام شیر را با مواد مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا مواد کاملا غلظت پیداکند. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا سرد شده و آماده شود.
حالا برای آماده کردن شارلوت داخل قالبی که به شکل نیمکره باشد سلفون پهن کرده، همانند تصویر آماده شارلوت که می بینید، رولت ها را دور تا دور دیواره کاسه می چینیم و کمی فشرده می کنیم تا حفره مابین آنها پر شود. ورقه های ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته تا کاملا نرم شوند. سپس از داخل آب خارج می کنیم، داخل ظرفی فلزی می ریزیم و روی بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا ذوب شوند.
ژلاتین را با کرم پاتی سیر مخلوط کرده، آنها را میان رولت هایی که داخل قالب چیده ایم می ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد.
سپس شارلوت آماده شده را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و روی آن را تزئین می کنیم.

شارلوت
نکات تکمیلی در مورد شارلوت
شارلوت جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
شارلوت را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۴۷:۵۰ ] [ admin ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب